Moderators: Essie73, ynskek, Ladybird, Polly, Muiz, Telpeva, NadjaNadja
jasz schreef:Hm dat zou ik echt niet weten. Ik dat dat magnetron altijd met microgolven werkt die van binnenuit voedsel verhitten. Hoe meer water er in zit hoe sneller. Onze magnetron heeft geen crisp stand, dat kan anders werken ja
Iris82 schreef:Hij ziet er zo lomp en onbehouden uit.
Smaakte vast wel heel lekker!!
Jammer dat ik geen foto heb van mijn quiche die 20 minuten op 200 graden INCLUSIEF magnetron gestaan heeft (omdat ik een nieuwe oven had). Die was zo plat als een dubbeltje.Heb er zelfs nog een hapje van genomen omdat ik zo'n honger had.
xSwanHeart schreef:jasz schreef:Hm dat zou ik echt niet weten. Ik dat dat magnetron altijd met microgolven werkt die van binnenuit voedsel verhitten. Hoe meer water er in zit hoe sneller. Onze magnetron heeft geen crisp stand, dat kan anders werken ja
Bij een magnetron is dat ook zo ja. Maar een combimagnetron is een magnetron en oven in 1. Heeft dus een ovenstand (hetelucht is het meestal) en een magnetronstand
NoName126 schreef:Ik ga morgen een high-tea voorbereiden om op zondag te houden i.p.v. pakjesavond.
Ik heb nogal wat dat ik ga maken samen met mijn broertje.
We beginnen met hartig, dan scones, en dan het zoet.
Amuselepel carpaccio - rucola - balsamico
Borrelglaasje Vitello tonato - rucola - tonijnmayonaise - kappertjes
Sandwich gerookte zalm - kappertje - dilledressing
Sanwich eiersalade - komkommer
Bladerdeeghapje met kruidig gehakt
Kaaskroketje - zelf gemaakt van Gruyere,Emmenthaler,Parmezaan.
Scones - Naturel en met rozijnen - clotted cream - confiture
Klein appelflapje
Bakje stoofpeer-crumble
Stukje brownie
Macarons - speculaas en framboos
Soesjes met sinaasappelroom
Hangop met frambozencoulis
Ik hoop dat ik hier niks hoef te posten
Mizora schreef:Met pepernoten of met kruidnoten? Ik kan me er met pepernoten niets van voorstellen.
Jammer dat het niet helemaal gelukt is zoals je wilt, maar gelukkig nog wel te redden.
Amira_ schreef:NoName126 schreef:Ik ga morgen een high-tea voorbereiden om op zondag te houden i.p.v. pakjesavond.
Ik heb nogal wat dat ik ga maken samen met mijn broertje.
We beginnen met hartig, dan scones, en dan het zoet.
Amuselepel carpaccio - rucola - balsamico
Borrelglaasje Vitello tonato - rucola - tonijnmayonaise - kappertjes
Sandwich gerookte zalm - kappertje - dilledressing
Sanwich eiersalade - komkommer
Bladerdeeghapje met kruidig gehakt
Kaaskroketje - zelf gemaakt van Gruyere,Emmenthaler,Parmezaan.
Scones - Naturel en met rozijnen - clotted cream - confiture
Klein appelflapje
Bakje stoofpeer-crumble
Stukje brownie
Macarons - speculaas en framboos
Soesjes met sinaasappelroom
Hangop met frambozencoulis
Ik hoop dat ik hier niks hoef te posten
Klinkt nog beter dan de meeste high tea's hierHopelijk mislukt er niks!
NoName126 schreef:jammie klinkt heel lekker! Zal wel even werk zijn idd maar wel leuk, maak je n foto van de tafel opgedekt?Ik ga morgen een high-tea voorbereiden om op zondag te houden i.p.v. pakjesavond.
Ik heb nogal wat dat ik ga maken samen met mijn broertje.
We beginnen met hartig, dan scones, en dan het zoet.
Amuselepel carpaccio - rucola - balsamico
Borrelglaasje Vitello tonato - rucola - tonijnmayonaise - kappertjes
Sandwich gerookte zalm - kappertje - dilledressing
Sanwich eiersalade - komkommer
Bladerdeeghapje met kruidig gehakt
Kaaskroketje - zelf gemaakt van Gruyere,Emmenthaler,Parmezaan.
Scones - Naturel en met rozijnen - clotted cream - confiture
Klein appelflapje
Bakje stoofpeer-crumble
Stukje brownie
Macarons - speculaas en framboos
Soesjes met sinaasappelroom
Hangop met frambozencoulis
Ik hoop dat ik hier niks hoef te posten