
Jaime beterschap..
Ik heb gisteren dierenprint cctjes gemaakt, ze zijn best leuk geworden. Nog geen foto van.
En ik heb van de week nog eens een gelatine bloem gemaakt:

Oh en dit was mijn ganache taartje met gelatine strik van een tijd geleden

Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly



sharoontje schreef:Kun je ook een taart maken met een hete lucht oven? Wil het nl graag een keer proberen, maar wij hebben geen oven.
een hete lucht oven is ook een oven
ik heb het van een filmpje afgekeken. En de spullen besteld bij het suikeratelier. Je moet wel even opletten wat je besteld want een aantal dingen zijn uitverkocht terwijl dat er niet bij staat.
Dan wil ik binnenkort een keer beginnen
LetsgoKelly schreef:Bedankt!
Ai.. dat is erger meikemarieke. Is het moeilijk om in jouw branche iets te vinden?
poedersuiker valt niet op hoor vind ik 


alleen ik heb al marsepein en figuurtjes besteld op deleukstetaarten.nl en krijg het vandaag binnen!! Alleen ik ben de botercrème mix vergeten!
Maar nu las ik ook dat je als “plakmiddel” chocopasta kan gebruiken is dit gewoon pasta uit een potje??(sorry voor de misschien domme beginnersvraag)
en de bokkenpootjes vulling lijkt mij heeeeel erg lekker is dit een goede combi met marsepein? En weten jullie een lekkere maar vooral simpele vulling met fruit? (met ingrediënten die ik in de supermarkt kan halen)?? 

Jaime_ schreef:Botercreme kan je ook zelf maken gewoon 1:1
Dus het gaat als volgt:
250 gram roomboter (ongezouten!!!!) lekker mixen tot dattie smeuig wordt, dan langzaam 250 gram poedersuiker toevoegen en je hebt een prima botercrème.
Als je chocopasta wilt gebruiken kan ook prima, gewoon uit de winkel ja bij het zoete broodbeleg
Bokkepootjes is lekker hoor met marsepein
En je laatste vraag: ga naar het bakschap in je supermarkt, haal daar gele room poeder (banketbakkersroompoeder) zit in een rood zakje van dr. oetker, even gebruiksaanwijzing volgen, en dan combineren met een vlaaivulling uit blik, bijv, aarbei.. heerlijk!