MelanieB schreef:Hier kan ik heel moeilijk indonesische spekkoek vinden
Ik ook, bij de SdB is hij na een verbouwing uit de schappen verdwenen
en een Sligro hebben we hier niet. Vroeger had de appie spekkoek.Verder mis ik uit mijn jeugd: chocolade pinda spetters! Van die kleine glimmende chocolade vierkantjes met hele kleine stukjes pinda (allebei iets groter dan de gemiddelde hagelslagkorrel) van Venz

*pling 
ga ik daar eens kijken! Had ik nog niet aan gedacht maar daar hebben ze vaak dat soort dingen! 
en die balsamico creme ook bij de kaasboer en bij wat luxere kookwinkels. OOk erg lekker bij een stukje kaas :J
en je bent minstens 4 uur bezig met bakken! (Je moet bijv. de boter dik vloeibaar kloppen, de eieren en de suiker wit schuimig slaan, dan moet je ieder laagje 1 voor 1 telkens 4 min. bakken enz. enz.)

. Wij hadden ze toen gehaald in Arnhem geloof ik, maar dat is een beetje ver weg om elke keer heen te gaan vanuit Haaksbergen