Malenka schreef:Kropsla eet ik zo goed als niet. Maar ik houd erg van gemengde salades. Dus ik zorg dat ik in mijn tuin van alles heb staan met eetbaar blad dat ik kan plukken als ik het wil eten.
En bedankt voor de pompoen tips. Ik ga ze eens opzoeken. We houden van pompoen. In curry's, soepen, ovenschotels en sinds kort weet ik dat jam van pompoen ook heerlijk is. Dus het is fijn dat die zo makkelijk is.
Zijn verschillende soorten pluksla dan niet wat voor jou?
Ik heb van de week de paprika's en pepers voorgezaaid (nouja gezaaid. In een vochtig keukenpapier in een boterhamzakje boven de verwarming gelegd
) 
Ik baal als een stekker. Maar we hebben wel een nieuw huis met iets meer balkonruimte, dus ik ben aan het bekijken hoe ik dat maximaal kan benutten. Nu druk aan het bedenken wat ik daar wil en kan kweken.

) bewaren en die verkruimeld om het gewas heen leggen waar ze op af komen. Hier hielp dat voldoende, maar ik had maar weinig last van slakken om mee te beginnen. Weet niet of het tegen hele families helpt