Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
En ben het met je eens Mara, ik vond weinig variatie in de tartetatin. Ben benieuwd hoe iedereen zich verder gaat ontwikkelen, maar vorig jaar was ik meer/sneller onder de indruk van de deelnemers. Wat ook kan is dat onze verwachtingen inmiddels te hoog zijn natuurlijk
HEERLIJK! Hier in Limburg is dat een klassieke combinatie. Net zoals balkenbrij (de zwarte) met rinse appelstroop. Allebei erg lekker op roggebrood. Daar kan ik mij de hele zomer op verheugen
FuGeLiCu schreef:Het is jammer dat je niet even 1 drupje kunt proeven, dan zou je in elk geval weten of de smaak ok was![]()
Wie heeft er trouwens een goed basisrecept voor cake/cupcakes? Heb wel een goed basisrecept voor muffins, maar ik zoek eigenlijk nog een goed basisrecept voor cake.
ladyflame schreef:op deze link: http://www.laurasbakery.nl/category/zoete-cupcakes/
staan sowieso een hoop recepten hier komt ook het recept vandaan wat ik zelf het lekkerste vind voor de basis. de niet zo zoete variant.
Ingrediënten (voor 12 vanille cupcakes)
180 gram boter
135 gram suiker
8 gram vanillesuiker
4 eieren
180 gram zelfrijzend bakmeel
snufje zout
Bereiding
Mix in een kom de boter, suiker en vanillesuiker romig. Voeg de eieren één voor één toe en blijf mixen tot deze goed zijn opgenomen.
Voeg het zout en zelfrijzend bakmeel beetje bij beetje toe, mix tot een luchtig beslag.
Verdeel het beslag over de vormpjes en bak de cupcakes in 20 minuten op 175 graden gaar.