Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Chocoladebiscuit met Bonbonblocmouse, botercreme banketbakkersroom... het versiersel heb ik even gedaan met de kleurtjes die ik over had
. Hij is wel helemaal gaar en de smaak is goed. Wat zou ik fout gedaan kunnen hebben




Mayo schreef:vincentlover, leuk! Wat heb je een dikke laag BC afgesmeerd? Is dat met een reden?
Ollie, op een of andere manier rijst chocobiscuit minder dan naturelbiscuit. Maar je gebruikt meer biscuit per vorm dan van naturelbiscuit, daardoor worden ze uiteindelijk ongeveer even hoog. De baktijd is wel ietsje langer, bij mij meestal +/- 15 minuten. Maar leuke taart!

Ollie1 schreef:@Mayo dank je wel, voor je uitleg! Bij mij stond er niet dat er meer in moest en ook niet dat hij er iets langer in moest....

Ashleey_ schreef:Nou.. heb toen straks mn taart cadeau gedaan! Het was een goed succes
Kreeg alleen maar erg goede complimenten! En of ik dit niet vaker wilde doen......
Trouwens, mn nieuwe smoother was toch geen succes! Heb zeg maar zo één voor de rand van de taart, dus die een stukje van de boven- en zijkant smoothert.... alleen had teveel ruimte over..
Voor een eerste keer ben ik er best tevreden over 







!