
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Paula schreef:Iemand enig idee hoe je deze taart maakt?
Ik dacht zelf aan een lage ronde taart bakken, afstrijken met chocolademousse of iets dergelijks (?) en dan twixen erlangs?
vincentlover schreef:Dit weekend ga ik beginnen aan mn eerste mooie taartnou ja mooi, dat is nog maar afwachten
Maar ik ga de boltaartjes proberen van de eerste blz.
Maar nu zit ik te kijken op de webshop http://www.deleukstetaartenshop.nl, maar welke marsepein moet ik daarvoor hebben? gewoon de FunCakes Marsepein Blank 1 : 3 Rolkwaliteit -1kg- ???
En welke kleurstof moet ik er dan bij hebben???
Sorry hoor, ik ben nog maar een beginner
Mayo schreef:Mayo schreef:Neehoor, ik heb mijn eerste taart van de workshop toen ook ingevroren, 24 uur voor serveren uit de vriezer gehaald en met pedaalemmerzak er omheen in de koelkast laten ontdooien en hoppa klaar om te serveren
Waarom met pedaalemmerzak eromheen laten ontdooien?
Volgens mij is dat om het gelijkmatig te laten ontdooien en uitdroging te voorkomen