Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly





gaucho schreef:Zo heb ik ook lopen aanpassen Pien, leuk


, daarom koop ik altijd visfilet.
Michelleex schreef:Dide, heb je een recept van jouw risotto? En waar koop je de truffelolie?
Dank voor de complimentjes! De sushi rollen we gewoon zelf, en moet zeggen dat ze nu echt goed gelukt waren. Vooral de kaas erop was iets nieuws wat we geprobeerd hebben en geslaagd was!
) aanfruiten in wat olijfolie. Risottorijst glazig bakken. Wat paddestoelen naar keuze even meebakken. Boullion erbij zoals je altijd zou doen. Qua kruiden varieer ik met basilicum, oregano, rozemarijn en tijm (en natuurlijk peper en zout). Op het einde nog wat kookroom erdoorheen en parmezaanse kaas naar smaak. Tussendoor gerookte kip in blokjes en even aanbakken in een andere pan en daarna erbij mikken. Ik wil ook altijd een zuurtje dus ik doe ook nog wat citroensap erdoorheen. Ook de truffelolie er doorheen roeren. Et vóila!




Jilletje schreef:Wij dacht vanmiddag dat we een borrelplankje hadden besteld![]()
Waren het reepjes ham en kaas met ui en een dressing
[ [url=m/mr0zFI.jpg]Afbeelding[/url] ]