Kristie schreef:Fugel ik doe bij de bokkenpootjes ook bodem, creme, bokkenpootjes en creme, nog een laag creme en bokkenpootjes ga ik niet redden. Ik gooi er wel altijd nog een heel pak verkruimelde bokkenpootjes op. 
Als hij instort kun je hem toch gewoon serveren?  hij stort bij mij altijd in! 
De taart bleef netjes overeind staan met snijden  En inderdaad, ik red nog een laag erboven op echt niet. Ik had bodem, creme, bokkenpootjes, creme, op elk puntje een toef slagroom en een half bokkenpootje. Taart viel bij de visite erg in de smaak, vond hem zelf wel 'oke'. Ik ben niet echt een slagroom fan en vond hier toch wel een redelijke slagroom smaak aan zitten.
 En inderdaad, ik red nog een laag erboven op echt niet. Ik had bodem, creme, bokkenpootjes, creme, op elk puntje een toef slagroom en een half bokkenpootje. Taart viel bij de visite erg in de smaak, vond hem zelf wel 'oke'. Ik ben niet echt een slagroom fan en vond hier toch wel een redelijke slagroom smaak aan zitten. 
Saskia heb jij nog recepten van die heerlijke fruittaarten van je?