ijssnuiver schreef:Hoe zit dat dan met biologische zuivel?
Ook biologische koeien moeten elk jaar een kalfje krijgen om de melkproductie op gang te houden. Die kunnen nooit allemaal aangehouden blijven op het bedrijf, vooral de stierkalfjes niet, dus die moeten naar de slacht.
Sowieso moeten kalfjes altijd weg bij de moeder (een enkel bedrijf daar gelaten) omdat het systeem niet geschikt is om moeder en kind samen op te laten groeien (wat vaak wordt verkocht als "het is voor de bestwil van beiden"... Alsof een baby ooit ergens anders beter af is dan bij de moeder
) 
(bij vlees is dat logisch natuurlijk, maar bij zuivel en eieren net zo).
En niet duur, maar 90 cent voor 6 stuks. De pure zijn vegan.
)
), jus is Maggi jus met uitjes (staat ook op dat het geschikt is voor vegetariërs, officieel niet voor veganisten want het kan sporen van melk en ei bevatten maar daar geef ik persoonlijk geen zier om) en erin liggen twee Vegafit gehaktschijven. Was heel lekker! Volgens mij heb ik niet meer zo Hollands gegeten sinds ik uit huis ben 
