
Quiche met warmoes, wortelen en geitenkaas
bladerdeeg
500 g warmoes
200 g wortelen
250 g harde geitenkaas
pakje tofu
cashewnoten
olijfolie
peper
Bereid het bladerdeeg voor zoals aangegeven op de verpakking.
Was de warmoes en snijd de stengels uit de bladeren.
Snij de stengels in stukjes en stoof deze in wat olijfolie.
Voeg na 10' het in repen gesneden bladgroen toe.
Stoom de jonge wortelen en snij ze in plakjes.
Maak de tofu los en laat uitlekken. Meng met de geitenkaas.
Kruid met veel peper en wat kruiden.
Voeg de warmoes en wortelen toe.
Bekleed een springvorm met het bladerdeeg en vul deze met het mengsel.
Garneer de taart met wat cashewnoten.
Bak de quiche op 210° gedurende +/- 20'.
Ik deed er ook nog champignons bij, bij het warmoes/wortelmengsel. Geen cashews, lust da nie zo graag.
Als laatste strooide ik gruyèrekaas over t geheel en een boel kruiden
