katjakobus schreef:Stiller meelezer kruipt even onder de steen vandaan.
Ziet er heerlijk uit, heb je hier ook recept van.
https://chickslovefood.com/recept/wrap-bowl/

Mijn avondeten gisteren kwam uit de nieuwe Allerhande, wel met wat aanpassingen:
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
katjakobus schreef:Stiller meelezer kruipt even onder de steen vandaan.
Ziet er heerlijk uit, heb je hier ook recept van.

Wat is het precies? Nachocheese schreef:Barron hoe heb je dat gedaan dat het vlees ‘vlees’ blijft?
Hier worden de uien/vlees altijd een grote prut. Wel zacht dat wel Haha. Maar je kan er geen onderscheidt meer tussen maken. En als ik het korter doe blijft het vlees taai..
Ik kies voor vlees met weinig vet en bak ze eerst op hoog vuur en gooi er dan ongeveer een half litertje rode wijn bij. Twee en een half uur langzaam pruttelen en dan nog een half uurtje hoog. Daarna doe ik het vuur uit, tot ik het serveer, met deksel op de pan en nog even kort opwarmen. Ik probeer tussentijds steeds even te proven hoe gaar het is en als het er tegen aan zit doe ik het vuur dus uit en ligt en nog een tijdje te badderen in het warme vocht. 








Anthea schreef:Ik vind dat vegan eten zo knap, ik zou het nooit kunnen/willen. Wat is het precies?
maar op deze manier is het helemaal niet moeilijk hoor haha. Zo lekker! Gimme_Spurs schreef:Yonker schreef:Ik zit in Indonesië en je kan me hier toch lekker eten
Saté vergeten op de foto te zetten. En t mooiste van alles, het was omgerekend 4,50
[ [url=m/C5WliE.jpg]Afbeelding[/url] ]
Mijn moeder komt er net vandaan! Word je niet appelig van al die rijst de hele tijd?