
Purkii
Ik heb er niet echt woorden voor, haha
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Ik heb er niet echt woorden voor, haha

) 
)
En inderdaad, mooi randje aan de onderkant en er valt al veel af 
Goed gelukt!
, voor de rest alles zelf gemaakt, op het fruit na dan he en ja ook voor mij was dit een eerste keer, best lastig een bovenkant bedenken.
en dat het in het midden komt.........
en nu dan ook eindelijk slachtoffers gevonden die de taart zouden willen opeten
)
En ik had nog wel zo braaf al jullie tips voor het strak krijgen van een taart onthouden! Super strak afgesmeerd, in de koeling gezet tot de botercrème goed stijf was om dan nog strakker te maken. Ik vrees alleen dat tegen de tijd ik de uitgerolde marsepein eindelijk van de tafel gepeld had, de botercrème niet meer bepaald stevig was... Volgende keer dus ook echt crisco gebruiken voor de marsepein, want enkel poedersuiker was overduidelijk niet voldoende.
die enorme lap marsepein was dus niet makkelijk over de taart heen te krijgen.
(wel bewust scheel overigens). De vorm na de 20ste reconstructie is dus ook niet meer wat hij eerst was. Uiteindelijk hebben ze het toch opgegeven en zijn min of meer in deze vorm gebleven (dankzij de frigo).
