Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Murthul schreef:Heb idd goede dingen gehoord over no-muh maar nooit geprobeerd, dus laat zeker even weten wat je vond!
Zijn er hier ook mensen die wel eens liquid smoke gebruiken? Ik ga het vrijdag gebruiken in n recept van zo’n FB pagina, ben heel benieuwd. Schijnt dat veel vegetariërs/veganisten het een fantastische uitvinding vinden

Murthul schreef:Kun je ook nergens online bestellen oid?

Murthul schreef:Klinkt interessant swan, hoe maak je dat dan? Ik was altijd dol op carbonara!


Vooral de panko-topping is
Heeeel veel zin in! De worst ligt nu in de oven, vegetus.nl/italiaanse-seitan-worstjes/ en ik gebruik wilmensburger plakken
Wat ik vandaag dus doe is dat ik de stamppot in een ovenschaal ga doen, dan plakken Wilmensburger erop leggen en daarop weer plakjes seitan en dat gaat dan even in de oven. Krijgen ze ook een beetje een korstje van
Magrathea schreef:Zeker doen! Het is echt niet zo moeilijk, je moet alleen wat geduld hebben. Maar dat los ik meestal op dat als ik weet dat ik morgen seitan wil eten ik het de dag ervoor tijdens het koken al klaarmaak en in de oven afbak (en daarna m'n eten van vandaag ga maken). De volgende dag, afhankelijk van je gerecht, warm je het op en serveer jeWat ik vandaag dus doe is dat ik de stamppot in een ovenschaal ga doen, dan plakken Wilmensburger erop leggen en daarop weer plakjes seitan en dat gaat dan even in de oven. Krijgen ze ook een beetje een korstje van
Ik ben echt niet normaal blij haha, vroeger at ik dit zo vaak, maar nu al jaren niet meer. Een aanrader! Ik gebruikte trouwens Oatly cuisine voor de aardappelpuree en dat was heerlijk