Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
. Samantha_ schreef:Haha ja die kinderen eten alles he.
mijn zoontje vreet ook alles op. Van snoep en taart dan he, wat hij met avondeten moet eten is wat lastiger...
. Ineens buikpijn hebben nét voor het eten, of echt geen honger hebben (maar een boterham zou dan wel naar binnen gaan)

We lopen ook bij een kinderarts/psycholoog met hem hiervoor.


Lindas2 schreef:Heb een soort van dilemma en was benieuwd naar jullie mening..
Zaterdag eind middag komen ze 2 taarten en 15 cupcakes ophalen voor een verjaardag zondag.
Ik red het niet om alles zaterdag te doen dus wilde de taarten vrijdag al vullen en afsmeren... Zouden ze nog wel lekker vers zijn? (vullingen worden: monchoubavarois met kersenvlaaivulling en witte chocolademousse met kersenvlaaivulling)
. Als ik een taart met ganache maak moet hij sowieso al een dag voor het bekleden gemaakt worden, want de ganache moet 's nachts hard worden. Is geen probleem hoor
. Falona schreef:Bijkomend voordeel van een dag van tevoren afsmeren en een nacht in de koelkast laten staan is dat hij lekker stevig is en je veel strakker kan bekleden.
. Je kan ook marsepein en fondant met elkaar mengen (marsefond) dan heb je een beetje van allebei