Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Kirsten_S schreef:Pattison?! Nog nooit van gehoord, klinkt luxe hihih! Mooie vrucht!
Mijn knoflookstraatje is een beetje raar. De plantjes zijn bruin geworden maar ik ging even in de aarde spieken maar het was gewoon een bol geworden, leek op een bloemenbol... Wat moet ik nu doen???
tamary schreef:Later soep/stoofpot in. Al schijn je courgette ook goed rauw te kunnen eten.
Antheman schreef:Ik kom om in de courgette. Heeft iemand lekkere inmaak recepten oid?
Vanavond ga ik weer lekker de patissons vullen. Morgen eten we de 1e koolrabi.
Annemiek80 schreef:Antheman schreef:Ik kom om in de courgette. Heeft iemand lekkere inmaak recepten oid?
Vanavond ga ik weer lekker de patissons vullen. Morgen eten we de 1e koolrabi.
Terwijl ik op zoek was naar recepten om te variëren met bramenjam kwam ik deze voor je tegen
http://www.weckenonline.eu/Uitleg_werkwijze/Inleggen/Inleggen_courgette/inleggen_courgette.html
En courgettejam
http://www.weckenonline.eu/Uitleg_werkwijze/Met_weckpotten/Courgette_jam/courgette_jam.html
Courgette-tomaat chutney:
http://www.weckenonline.eu/Uitleg_werkwijze/Chutney/Courgette-_tomatenchutney/courgette-_tomatenchutney.html