Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly





Aight schreef:Qua eten in je eentje, ik heb daar eerlijk gezegd nooit zoveel problemen mee gehad. Bijvoorbeeld gehakt kocht in 500 gram en dan daar 2-3 porties van maken en in zipzakjes in de vriezer. Groenten snijd ik gerust door de helft en dan kan je daar morgen met dezelfde groenten toch een nieuwe variatie van koken?
Gisteren at ik bijvoorbeeld vis met gegrilde groenten uit de oven. Vandaag wok ik diezelfde groenten en de rest van de vis in een pan en gooi er een currysausje doorheen. Dan gooi je niks weg, en toch elke dag een gevarieerde (smaak) eten.
[ [url=m/iajSf7.jpg]Afbeelding[/url] ]
Ik kan wel een week eten uitschrijven als mensen dat willen haha
ben student net op kamers
Pasta met kip, cherrytomaatjes en een sausje van pesto met een beetje creme fraiche is ook lekker. En couscous met chorizo, tomaat, paprika en courgette. Als je de chorizo een beetje laat sudderen met de groente dan laat alles veel vocht los en dan krijgt de couscous ook wat smaak als je die toevoegt. Als je nog geld hebt voor een avocado is dat er ook heel lekker bij.
Froukje schreef:IsaCalixa schreef:Andijvie stamppot met varken-cordon bleu
[ [url=m/9u78yb.jpg]Afbeelding[/url] ]
Waar heb jij die cordon bleu weg?! Die zoeken we al zó lang, alleen nog maar gehakt of kip te krijgen hier.
Maar ik heb ze wel op de laatste dag van de hamsterweken gekocht, ze lagen in zo'n apart schap van 1+1 gratis. Heb geen idee of ze ze normaal ook hebben, maar lijkt me van wel? 

? Drunksheep schreef:Vegetarische/veganistische nasi en tjap tjoy
[ [url=m/2C7eSk.jpg]Afbeelding[/url] ]