Hier staat de amandel-honing cake in de oven. Heel apart recept. Had er zo mn twijfels al bij, beslag zag er ook heel vreemd uit
. Ben benieuwd hoe het smaakt.
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
ladyflame schreef:Afwachten! Was dat zo'n recept uit dat boek?
Daar al meerdere dingen uit gemaakt. Soms recepten wel iets aangepast op mn gevoel, maar alles was tot nu toe altijd lekker! _Nikita schreef:@ Veertje met verse appels? Ik krijg ze nooit zo mooi stevig, ze blijven iets zompig door het vocht uit de appels denk ik. Had jij daar ook last van?
Edit: Heb gister trouwens havermout koekjes gebakken met een zelfbedacht recept. Waren erg lekker geworden en snel klaar, zeker voor herhaling vatbaar.

ladyflame schreef:Weet iemand hoe je kan berekenen hoeveel botercreme en fondant je nodig heb voor een taart vulling incl besmeren
Veertje11 schreef:_Nikita schreef:@ Veertje met verse appels? Ik krijg ze nooit zo mooi stevig, ze blijven iets zompig door het vocht uit de appels denk ik. Had jij daar ook last van?
Edit: Heb gister trouwens havermout koekjes gebakken met een zelfbedacht recept. Waren erg lekker geworden en snel klaar, zeker voor herhaling vatbaar.
Veertje11 schreef:_Nikita schreef:@ Veertje met verse appels? Ik krijg ze nooit zo mooi stevig, ze blijven iets zompig door het vocht uit de appels denk ik. Had jij daar ook last van?
Edit: Heb gister trouwens havermout koekjes gebakken met een zelfbedacht recept. Waren erg lekker geworden en snel klaar, zeker voor herhaling vatbaar.
_Nikita schreef:[/quote]@ Veertje met verse appels? Ik krijg ze nooit zo mooi stevig, ze blijven iets zompig door het vocht uit de appels denk ik. Had jij daar ook last van?
Edit: Heb gister trouwens havermout koekjes gebakken met een zelfbedacht recept. Waren erg lekker geworden en snel klaar, zeker voor herhaling vatbaar.
[/quote]