Mijn eten gister: volkoren spaghetti met saus van paprika en spinazie:
                                                         Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
8nnemiek schreef:Dat ziet er lekker uit!
Doe je daar ook nog kruiden doorheen?
 
 Maar de paprika geeft er natuurlijk ook weer wat extra smaak aan.                                                         
                                                         
  
 
                                                         
 Als er echt geen kruiden bij horen dan gaat er een klots sojasaus overheen, of wat zeewier voor een vissmaakje, of edelgist voor een kaassmaakje, of citroensap voor een frisse smaak 
                                                         
. Maak het niet snel zomaar weer, maar vond het zonde om weg te gooien. Sojasaus had er ook nog wel doorheen gekund, doe ik echt overal door haha!                                                         
 8nnemiek schreef:Die van jou bedoelde ik inderdaad![]()
Slim, om dat gewoon te gebruiken!
Ik maak ook regelmatig pasta met spinazie, maar het kruiden vind ik dan vaak lastig. Bij tomaat gebruik ik vaak dingen als oregano, tijm, basilicum en natuurlijk wat peper en zout.. maar bij spinazie vind ik dat niet zo passen, dus dat blijft meestal bij wat zout, maar dan vind ik de pasta zo weinig smaak hebbenMaar de paprika geeft er natuurlijk ook weer wat extra smaak aan.


                                                         
