Maar Renshaw is toch al erg 'droog' van zichzelf? Als je daar poedersuiker doorheen kneedt wordt het nog droger? Icing er doorheen kneden.....ik snap er niks van.
Ik dacht precies hetzelfde Marina. Huh? Icing? Heel apart haha
dancertje
Berichten: 3459
Geregistreerd: 13-12-05
Woonplaats: Waarder
Geplaatst: 21-09-13 20:10
Dat vind ik ook apart. het resultaat van de 3e week PME2 (maar een paar foto's) vind mijn orchideen niet zo geweldig vandaar geen foto
josie
Berichten: 5412
Geregistreerd: 22-02-06
Geplaatst: 22-09-13 11:50
Dancertje: zien er toch prima gelukt uit? Niets om je voor te schamen hoor, sterker nog je mag er echt wel trots op zijn!!
Wreckh: wat een ontzettend leuk brandweerautootje, nou ja, meer een auto!! En inderdaad wat een werk als je dit voor alle kinderen gemaakt hebt, wel super leuk voor je zoontje om op te trakteren
Lindas2: we verwachten nu wel meer foto's van je he, nu je weet hoe het moet Ik vind ze super gelukt en erg mooi.
Er komen hier echt kunstwerken voorbij zeg! Ik moet volgende week een boek taart maken voor een klasgenootje haar moeder, het moet een boek worden. Iemand een handige tip voor de 'bladzijdes'? Het word wel een dicht boek.
Ik zal straks wel even een foto maken van de beschrijving. .
Nog steeds nieuwsgierig naar de foto...
Solaria_Liz
Berichten: 2140
Geregistreerd: 11-08-07
Woonplaats: Anna Paulowna
Geplaatst: 23-09-13 11:47
Of is mijn engels nou zo onwijs slecht?
Dit zijn de taarten voor mijn eerste opdracht. De klant was er heel erg blij mee en de kleine meid heeft zich super vermaakt met de meptaart. Later kreeg ik een bericht dat de taart ook heerlijk was dus missie geslaagd hihi.
Haha eerste boetsier werk ooit.. van modelleer chocola. Ik vond hem zelf niet zo mooi maar heb er veel complimenten over gekregen.
Dat betekent dat je hem net zo lang moet uitrollen tot 'ie de gewenste dikte heeft gehaald. En dat doe je dan op een oppervlakte bedenkt met een beetje poedersuiker zodat het niet aan het blad blijft plakken.
Solaria_Liz
Berichten: 2140
Geregistreerd: 11-08-07
Woonplaats: Anna Paulowna
Geplaatst: 23-09-13 11:59
haha nou hij bleef niet plakken.Zelfs zonder poedersuiker. maar hij was niet uit te roller haha.. Ach jah.. weer een lesje geleerd. Die renshaw fondant is voor mij niet fijn om er een taart mee te bekleden haha
Bedankt voor de vertaling. Ik voel me nou eigenlijk best een beetje dom
Ik meld me aan ! , ik vind het leuk om te kijken wat jullie allemaal maken !, en ik bak af en toe ook is
Kinke
Berichten: 21271
Geregistreerd: 20-02-04
Woonplaats: Overijssel
Geplaatst: 23-09-13 12:10
roll out on a surface lightly dusted...uitrollen op een ondergrond die licht gepoederd is.... Renshaw is van zichzelf al droog en als je daar ook nog poedersuiker door kneedt, wordt het nog droger.
Wat leuk al die beschrijvingen en ideeën! ik zet even stipje! Ik vind bakken super leuk, maar kom er niet zo vaak aan toe. Laatst een poging gedaan: Taart met champagne crème ertussen en bedekt met fodant en marsepeinroosjes.
Lindas2
Berichten: 1685
Geregistreerd: 15-07-09
Geplaatst: 23-09-13 14:53
Heel erg bedankt voor alle complimenten en reacties!! Het was inderdaad een goede beslissing om de taart in het midden te plaatsen, zie er chiquer uit En sinds ik het goed frillen van bloemblaadjes heb ontdekt doe ik dat ook wel vaker Geeft net een beetje extra aan de bloem.
Josie: Ik weet wel hoe ik de foto's moet plaatsen maar ik vind het allemaal zo omslachtig dat het via photobucket moet dat ik het eigenlijk vaak niet doe . Maar zal wel vaker foto's plaatsen
Lindas2
Berichten: 1685
Geregistreerd: 15-07-09
Geplaatst: 23-09-13 14:56
Mooi bloemboeket hoor!
Hello Kitty taart is ook leuk! Tip: Ik weet niet of je marsepein of fondant hebt gebruikt maar als je de vlinders van fondant maakt en dan in een V vorm laat drogen (door bijv. van aluminium) Dan blijven de vleugels van de vlinders wat open staan .