Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Exitium schreef:Ik kwam erop doordat jij zuurkool gekocht had. Had nog een blik hot dogs staan, dus toen maar broodjes en zuurkool op m'n lijstje gezet
En jij varieert daarop en daar ben ik dan weer zo blij mee. Heerlijk topic vind ik dit. En ik kook weer met veel meer plezier en variatie. Want dit topic is daarvoor wel inspirerend. Boras schreef:Heb je een fijn recept van die Ierse stoof, Exitium?




truus1957 schreef:Die taart, wat ziet dat er geweldig uit. Was ie lekker?
), maar niet misselijkmakend. Er zat relatief weinig suiker in de cake en de slagroom ertussen en erop was vooral gezoet met honing, waardoor het een vrij frisse smaak had. Boras schreef:Heb je een fijn recept van die Ierse stoof, Exitium?
Goulash vind ik heerlijk en eten we regelmatig. Ik ben sowieso altijd te porren voor een stoofpotje.
Een Turkse variant, güvec, moet ik ook hoognodig een keer maken, bedenk ik me nu opeens.
Edit: typfoutje

pien_2010 schreef:Dat vroeg ik me dus gisteren af. Wij hadden 200 gram suiker in die slagroomtaart, en ik vroeg me af, krijg je ook goed biscuit deeg als je de suiker vervangt door honing? Rijst het dan ook gewoon als normaal? Weet iemand dat? Want voor ons doen is dat wel heel erg veel suiker. Het was lekker hoor, daarniet van, maar iets gezonder zou ik toch wel fijn vinden de volgende keer.



vanavond kofta maar geen foto van