ladyflame schreef:handig zo'n moedereven de hulp gehad met die schema's nu snap ik het gelukkig:)
Patty al iets gevonden??
Denk dat ik tompoucen ga maken of iets van vruchten schelpen
. Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Uiteraard die wij als niet prof-baksters ook nog kunnen maken


Het werd toen hard... Ik weet niet meer goed hoe ik het uiteindelijk voor elkaar gekregen heb. Hebben jullie de gouden tip?
Alvast bedankt!
Heerlijk smeuïg en fris door het fruit. Jammie
Volgende keer doe ik er voor het bakken ook een klein beetje poedersuiker over, net als bij een wolkencake, dan is het helemaal af!
Dankjewel!
Gewoon niet te warm laten worden denk ik.
Kwam op het idee om bij een standaard cake recept, de suiker te vervangen voor limonadesiroop. Nu had ik netjes de verhoudingen 1:1 gebruikt en dan nog wat extra suiker om het even zoet te houden. Resultaat is een erg lekker, luchtig cakeje die mooi bruin is geworden.

Jou weekendbaksels klinken echt heerlijk! Hoe zijn de koekjes gelukt?