Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

nu werk ik met slagers




ladyflame schreef:ik ga mij even heel dom voelen,
dit staat er trouwens bij:
Hoe gebruik je de schema's
Je bepaalt welke bakvorm je wilt gebruiken. Vervolgens bepaal je hoe hoog je je biscuit wilt hebben. Dan kijk je in het schema bij de juiste maat bakvorm en de hoogte die je wilt hebben en bereken je met de hoeveelheid 1/2 liters hoeveel ingrediënten je nodig hebt. Achter de inhoud staat hoeveel halve liters je vorm heeft. De ingrediënten vermenigvuldig je dan met dit getal.
ik heb deze tabel:
[ Afbeelding ]
stel ik wil een cake maken voor een 22 cm springvorm met de hoogte van 8cm.
moet ik nou 6 x 55 gram roomboter + 55 gram ei + 55 gram suiker + 55 gram zelfrijzend bakmeel doen??
Hoe kom je aan de 55 gram?
) en het zou handig zijn als ik een leidraad heb
even de hulp gehad met die schema's nu snap ik het gelukkig:)
, wat is jullie aller aller aller aller lekkerste taart? -er mogen alleen geen noten in zitten..