Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
pien_2010 schreef:Bv Eloya plaatst foto's en schrijft daar bijEloya schreef:. Daar word ik dan zo blij van, want ik heb altijd avocado's in huis en Griekse yoghurt en verse limoen. Nog nooit aan gedacht om daar een saus van te maken. Lijkt me fantastisch lekker smaken, met een beetje peper er nog bij.en een saus van avocado en Griekse yoghurt met limoensap
Had zij alleen die foto van die saus geplaatst dan scrol je er zo doorheen, maar het leert me niets.
Het lijkt me bv ook een heerlijke saus voor over de gebakken komkommers, of gebakken courgettes. Dat ga ik dus binnenkort proberen.
Dat is een klein voorbeeldje van heel veel voorbeeldjes die ik al opgeslagen heb in mijn recepten of in mijn hoofd.
Ik denk dat ik nl niet de enige ben die in principe altijd kookt, en dat vind ik meestal heel erg leuk, maar soms weet ik gewoon niet meer wat te verzinnen. En daar helpt dit topic nu mee.
ik probeer idd wel vaak te benoemen.
Eloya schreef:Mijn avond eten
Zalm uit de airfryer met kruiden jasje.
Gebakken spinazie met teriyaki met ui en knoflook (Kan mij nooit genoeg ) en rösti uit de airfryer. En Japanse mayo (moest op :p)
[ [url=m/HJfTRJ.jpg]Afbeelding[/url] ]
Heb een Inventum, van Philips heb ik ze al wel gezien maar die passen hier niet in.. Zou ze niet zomaar in het mandje leggen, wordt dat niet super droog?
of op de bakplaat die ik erbij heb. en ik doe hem op 180 graden voor 17 minuten. Maar ene keer is die sneller klaar dan andere keer. Ligt aan dikte van de zalm. Deze Was met 12 minuten al klaar. Check dus wel regelmatig. _l_amanda_l_ schreef:Mijn Airfryer heeft geen rooster, maar er schijnen wel (glazen) ovenschotels in die maat te zijn, ik heb ze nog niet gevonden alleen..Heb een Inventum, van Philips heb ik ze al wel gezien maar die passen hier niet in.. Zou ze niet zomaar in het mandje leggen, wordt dat niet super droog?





, vandaar de foto's van de pannen.

Had het beter in een soepbord kunnen doen 
ik doe graag mee. Sinds begin dit jaar 17 kilo afgevallen door vooral gezonder en bewuster te eten, ben het koken echt helemaal opnieuw aan het uitvinden en maak steeds meer zelf. Hou enorm van groente en fruit, dus dat zit er steeds meer in.
basis havermout mix van verival https://www.verival.at/english/breakfast/?p=2, met chiazaad, peer, kaneel en vanille - eiwit poeder en amandelmelk.
Exitium schreef:Nep-Italianen
Chili gemaakt, recept uit Amerika wat ik van de week van een collega kreeg.Had het beter in een soepbord kunnen doen
[ [url=m/FeqpPs.jpg]Afbeelding[/url] ]
Haalt de smaak wat op. Met koffie en bier nog nooit gemaakt, dat ga ik eens proberen!