Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly


ieww! 
Ga even opzoeken wat het eko nou precies is.
maar blijft lastig inderdaad, wat is nou scharrel en wanneer hebben ze een goed leven Citaat:Het EKO-keurmerk staat op biologische eieren. Alleen eieren van kippen die volgens de regels van de biologische landbouw gehouden worden, krijgen dit EKO-keurmerk. De hennen leven in stallen met maximaal zes dieren per vierkante meter. De ruimte voor uitloop buiten moet minstens vier vierkante meter per leghen zijn, en de hennen moeten daar minstens acht uur per dag toegang toe hebben.
Andere voorschriften zijn dat de kippen grotendeels biologisch voer moeten krijgen, en een ononderbroken nachtrust van minimaal acht uur. Verder is er per acht kippen een legnest en mogen de snavels niet gekapt of geslepen worden. Biologische eieren zijn te herkennen aan het EKO-keurmerk op het doosje, of aan een gestempelde code op het ei die begint met een nul. Soms, maar niet altijd, draagt het doosje ook het Beter Leven Kenmerk van de Dierenbescherming met drie sterren.
dat zal wel iets te maken hebben met het aantal uren buiten ofzo.. 
Want 1 uur naar buiten per dag is ook 'mogelijkheid om naar buiten te gaan' supertinkie schreef:Roerbakgroente, bakje boemboe (moet je even kijken welke niet een lange bereidingstijd heeft), mie koken, eventueel van die vegetarische blokjes van Quorn ofzo erdoor. Klaar! Oh, en beterschap natuurlijk!
Erg lekker en inderdaad heerlijk makkelijk. Vind het alleen wel even uitzoeken hoeveel je nou van die boemboe moet hebben, aangezien het normaal gesproken voor 3-4 personen is en ik nu alleen gegeten heb. Had ook veel te veel mie, op dat pak staat 2 tot 3 mie nestjes. Nou, ik denk dat ik aan 1,5 al genoeg zou hebben
dus de rest gaat zo de koelkast in voor morgenmiddag ofzo
Hoe het smaakt mag je zelf uitvinden, ik vind het erg lekker in ieder geval! Ik had het overigens ook nog nooit gegeten hoor
EllaBellaah schreef:Bamboe?? Willen jullie mij eens uitleggen hoe dat smaakt, waar je het koopt, hoe je het maakt en bij wat? Ik hoor jullie er zo veel over maar ik heb dat echt nog nooit gegeten!
Is een soort natte kruidenpasta en vooral een hele lekkere basis voor verschillende groetegerechten. 

een hele berg friet plus aardappelkroketjes
Maar wel keihard getraind dus dat is dan weer goed 
Gebruik het verder niet zoveel, ik ben meer van mediterraans eten dan van oosters