
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
TinkerTom schreef:dank je
Mayo, ze waren goed te eten hoor.
werkt nog wat handiger als die dingen eronder zitten
een tip....maak je verschillende laagjes niet te dik. ik had er een mooie toef chocobc op zitten maar dan begin je dus met een flinke hap BC....dus miss beter een klein toefje...
maar hij was wel superrrrrr lekker!
Rinske schreef:Ze zeggen van botercreme dat het houdbaar is tot de houdbaarheidsdatum die op de verpakking van het pakje boter stond. Maar ik zeg in de koelkast max. een week.
Ik weet niet of het makkelijk in te vriezen is, ik vries nooit iets in.
Mayo schreef:TinkerTom schreef:dank je
Mayo, ze waren goed te eten hoor.
werkt nog wat handiger als die dingen eronder zitten
een tip....maak je verschillende laagjes niet te dik. ik had er een mooie toef chocobc op zitten maar dan begin je dus met een flinke hap BC....dus miss beter een klein toefje...
maar hij was wel superrrrrr lekker!
Die dingen? Wat bedoel je?
DaisyE schreef:Even een kort vraagje.
Ik wil voor de familie met kerstmis een Kerstbiscuit maken, maar aangezien ze allemaal verlekkerd zijn op chocomousse, wou ik dit als vulling gebruiken.
Wat is jullie mening van chocomousse tussen biscuit? Vinden jullie dit lekker?
En doen jullie hem ertussen als hij net gemaakt is, of als hij al een aantal uur heeft opgesteven in de koelkast?