Ik kan je helaas niet helpen Zonnepaardje, ik heb daar (nog) geen ervaring mee.........
Leuke taart! Goed gelukt hoor ondanks de weerbarstige varkens
Zo zijn we allemaal begonnen hoor, als groentjes en daar reken ik mij zelf ook onder
Ben ook bezig met een taartje, is nog niet af, morgen hopelijk wel.
Vraagje: heb voor het eerst gewerkt met zo'n parelrand, hoe halen jullie het overtollig er af (of heb je dat niet?) en hoe doen jullie het er in?
Het bleef lekker aan mijn vingers plakken (fondant niet te nat, daar lag het niet aan) en daardoor trok je het er deels weer uit (ook parelranden willen niet luisteren

), het was alleen met deze mal zo........
En als je wat (fondant) wil laten drogen, doe je dan dan zo aan de lucht, onafgedekt?
En dan nog een vraag: ik heb een rvs blanda van de Ikea, aan de odnerzijde zit een recht stukje, daar staat de blanda op als het ware, maar hoe doe je het dan als je een boltaartje wil hebben?
Als je hem omdraaid, dus je bisquit, heb je daar aan de bovenzijde ook een plat stukje zitten.
Hoe maak je het dan mooi egaal bol?