En ik ga thuis voorstellen om hem morgen weer te maken alleen lijkt me een speculaas bodem wel wat gewoon speculaas kruimele ( hoe moet ik em dan binden? )
Thomas
Berichten: 4212
Geregistreerd: 06-05-08
Geplaatst: 13-09-10 20:38
Fiona kan dat niet gewoon met boter?
Zal dan wel van die lekkere dikke speculaasjes nemen van huismerk AH. Die zijn lekker kruimelig, die anderen niet zo.
okee, gewoon de kruimels in een bak doen. dan de boter er bij doen ( gesmolte?? ) en dan roeren toch het nuiet meer uit elkaar valt ?
Thomas
Berichten: 4212
Geregistreerd: 06-05-08
Geplaatst: 13-09-10 20:54
Kruimels goed kruimelig in de bak doen, maar er geen kleffig heid van maken. Gewoon net zoals bij die bodems van dr oetker ook.. Die kunnen dan nog wel kruimelen, maar dan zijn ze veel steviger. Dan zet je hem ff 10 minuten in de koelkast.
Nee nog niet... Maak hem nu weer hetzelfde als vorige keer, alleen de bodem heb ik er deze keer wat langer in gedaan omdat die vorige keer echt heel licht was. Ik hoef nu ook alleen nog maar de chocola. Caramel en bodem zijn weer goed gelukt