Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Lizz schreef:Er later omheen doen werkt denk ik niet.
Ik zou eigenlijk niet weten hoe je dit wel moet doen
edit: het was even zoeken maar... je kan ze invriezen en als het goed is blijven de papiertjes zitten
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi ... p?id=41683 (even scrollen)
Jaffel schreef:Een ronde taart voor plm 10 personen is een bakvorm van 20cm. Voor het bekleden heb je dan ongeveer 500 gram marsepein nodig.
Gewoon blanke marsepein, en de kleuring van Wilton en Sugarflair zijn goed te doen (gelkleuring) de setjes van Wilton zijn super!
Botercrememix is ook een aanrader!
Monique1985 schreef:Lizz schreef:Er later omheen doen werkt denk ik niet.
Ik zou eigenlijk niet weten hoe je dit wel moet doen
edit: het was even zoeken maar... je kan ze invriezen en als het goed is blijven de papiertjes zitten
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi ... p?id=41683 (even scrollen)
Ik denk dat dat wel kan toch?
Als jij zo'n cupcake schaal hebt dan is dat dezelfde vorm toch?
Waarom zou dat dan niet passen?
Lizz schreef:Monique1985 schreef:Ik denk dat dat wel kan toch?
Als jij zo'n cupcake schaal hebt dan is dat dezelfde vorm toch?
Waarom zou dat dan niet passen?
Bij bij is het niet dezelfde vorm, onderkant is breder dan het papiertje volgens mij (gaat even kijken)
Het scheelt niet veel, maar het papiertje is iets kleiner dan dat cupje.
Maar hoe wil je dan die papiertjes vastplakken/vastmakenwant die zitten dan toch los?
Monique1985 schreef:Lizz schreef:Ik denk dat dat wel kan toch?
Als jij zo'n cupcake schaal hebt dan is dat dezelfde vorm toch?
Waarom zou dat dan niet passen?
Bij bij is het niet dezelfde vorm, onderkant is breder dan het papiertje volgens mij (gaat even kijken)
Het scheelt niet veel, maar het papiertje is iets kleiner dan dat cupje.
Maar hoe wil je dan die papiertjes vastplakken/vastmakenwant die zitten dan toch los?