Wij snijden ‘s morgens alle spulletjes al. Dat scheelt enorm bij de bereiding ‘s avonds. Daarnaast tel ik oven-tijd niet mee als bereidingstijd, omdat ik dan lekker zit te relaxen of even de keuken schoonmaak.
Ik heb nog nooit zo gevarieerd en gezond gegeten door HF en volgende week eens een Marley Spoon proberen. Het us duurder dan gewoon boodschappen ja, maar ik vind het wel echt leuk en fijn. Al moet ik even wennen aan de hvh afwas en de tijd. Koken is nog steeds stom. Maar wel leuker als het opeens echt lekkere dingen zijn nu met de HF dingen. Ik heb nog niet echt iets heel vies meegemaakt.
Ik vind het ook wel leuk dat het weer heel anders is. Vind gewoon die zakjes in de frigo zoveel rust geven! Na het hardlopen lekker in bad en dan om 21u gewoon een zakje uit de frigo trekken en koken maar
Volgende week heb ik allemaal lange gerechten oeps. Canneloni, lasagne, moussaka, etc
Die salades slaan inderdaad nergens op. Meestal doen we er nog iets bij omdat het anders te simpel is en we 2 happen eten ofzo. Qua bereidingstijd is het bij ons ook zo dat we er altijd langer over doen dan op de kaart beschreven staat. Nu letten wij verder niet extreem op de bereidingstijd want we nemen eigenlijk standaard de caloriebewust gerechten, maar alles boven de 40 minuten maken we wel alleen als we veel tijd hebben.
Ik ben meestal iets eerder of op de tijd klaar. Maar ik ben nogal snel met snijden en hakken, dat scheelt wel denk ik.
Zelda_Link
Berichten: 274
Geregistreerd: 04-06-19
Geplaatst: 26-02-22 12:18
Meer mensen die vanochtend ineens in het Frans benaderd worden door Hello Fresh? Ik kreeg zowel een melding op mijn telefoon als een email in het Frans...De app staat nog gewoon in het Nederlands . Kan ook niet vinden hoe ik de taal van de meldingen en emails verander...
Ik heb de kip in bladerdeeg in de oven staan. Broccoli doe ik altijd op de dag dat ik de doos binnen krijg al blancheren, dus ik denk dat ik nog nooit zo kort in de keuken heb gestaan.
Jilletje
Berichten: 8208
Geregistreerd: 18-11-06
Woonplaats: Limmen
Geplaatst: 26-02-22 19:53
Ik heb vandaag de udon ‘salade’ gemaakt. Maar alles gewoon in de wok gegooid Behalve het zakje sla, heb toch liever warm eten ipv lauw Wat me wel verbaasd is hoe ze je soms mayo willen laten gebruiken, laatst moest het op een cordonbleu voordat het panneer er op moest en nu moest het door het gehakt gekneed worden. Ik doe dat echt niet hoor, lijkt me ronduit smerig
Ik heb het wel gedaan, alleen het gehakt viel vervolgens uit elkaar logisch, dat spul is superglad. Dus wij hadden de salade met gekruimeld gehakt. Was erg lekker trouwens.
Ik had vandaag voor het eerst iets wat ik niet lekker vond. De Pastei met pulled pork en pompoen. Was een duurdere en super veel werk. En helaas dus niet echt waard. Misschien ook omdat ik er achter ben dat pulled pork niet echt mijn ding is.
Gisteren had ik de varkenshaas met aardbeien balsamico saus en die was heerlijk