Zo wat eet iedereen lekker. En naranja1 ziet er goed uit.
Restaurant was te laat gereserveerd, dus zelf in onze gîte gekookt op een 2 pittertje. We hadden zalmforel uit het stadje gekocht, en allemaal groentes uit de tuin.
Entree, gerookte arriège ham met meloen uit onze tuin (geen foto), daarna tomaten (uit de tuin) salade met mozzarella (geen foto), en daarna zalmforel met allerlei groentes uit de tuin waaronder aubergines en daar heb ik citroen schijfjes door gedaan (idee van de gevallen iman gerecht, maar dan zonder oven). Was zo lekker.
naranja1
Berichten: 725
Geregistreerd: 10-05-18
Geplaatst: 30-07-22 22:05
Lay_D schreef:
Dankjewel Naranja!
Avond,[ [url=m/K4Xcl8.jpg]Afbeelding[/url] ]
Laat maar weten als je het een leer gemaakt hebt wat je ervan vond hahaha
ik kom weer onder m’n steen vandaan. Loop zoveel achter dat ik niet meer durfde te starten want er is een hoop lekkers geweest.
Maar eerst…wat een heerlijkheid is hier ook elke dag weer voorbij gekomen
Heerlijk eten, een mooie nieuwe buitenkeuken bij Pien, heerlijke vakanties (fijne vakantie allemaal!) en eten with a view.
Wat een tof avontuur ben je aan het maken Suliko! En daarnaast een knuffel voor degene die het (nog) nodig heeft en een gefeliciteerd voor een aantal anderen
Heb niet gepost, maar wel foto’s gemaakt dus ik ga denk maar in delen posten als jullie daar blij van worden ? Hierbij in ieder geval een greep uit een heerlijke vakantie in Zuid-Italië. Potver wat kunnen ze koken
Van alles en nog wat
Truffelpizza
Stoofvlees
Bloemetjes
Mix van Matera brood met groentes
Zwaardvis carpaccio
Risotto
Zelf ook nog een geslaagde poging gedaan
En de kers op de taart: op bezoek bij wijnlandgoed Castello Monaci. Na een geslaagde proeverij werden we ook nog giga verwend met een uitgebreide lunch, in privekamer met privékok We voelden ons net prinsessen