Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Autumnn schreef:Wij hadden een beetje een blunder. Hadden een vegetarisch gerecht, met zelf kip erin gedaan. Prima. Maar we hadden al zoiets van, wat is het weinig. We missen wat. Waren we de 2 courgettes vergeten, netjes opgebakken en gesneden alleen helemaal niet meer aan gedacht
. Dus als we ergens zitten zeggen we al snel: 'weet je wat het nu helemaal af had gemaakt?'. Zo hebben we er al jarenlang lol om
. ryukapple schreef:Bulgur kook je niet toch (op vuur tenminste)? Maar voeg je kokend water toe en laat je afgedekt staan. Denk dat het daar fout gaat? Voor mij klopt de verhouding die in de recepten staan tot nu toe altijd.
Gewoon serieus alleen tomaten met witte balsamicoazijn en bieslook
Zet er dan bij "met tomaten". Dus dat was weer een beetje een minpuntje. Vorige week een rotte tomaat erbij trouwens
Gaat dus weer lekker. Al kan ik niet treuren om een tomaatje minder, ik ben niet zo tomaterig