Maar ik probeer er wel op te letten. Zo hebben we nooit margarine in huis, eten doe ik zo veel mogelijk koken, stomen, in de oven of in de actifry in plaats van bakken in olie of frituren (olie maakt giftige stoffen aan als je het verhit), en ik probeer chocolade zo puur mogelijk te kopen, maar ik doe toch ook wel eens wat koude olie over salades heen hoor. Ik ben zelf altijd aan de lichte kant geweest, maar sinds een aantal jaren, nu ik gevarieerder eet, ben ik juist veel bijgekomen en moet ik toch een beetje letten op wat ik eet. Vroeger kon ik alles eten, dus ook heel veel gefrituurd eten en vettige pizza's en gebak gehad, dus ik weet zeker dat ik wel wat aanslag in mijn aderen heb zitten. Gewoon olijfolie blijven eten zorgt dat wel dat er niks bij komt, maar lost het ook niet op, terwijl geraffineerd oliearm/vrij eten volgens onderzoeken ervoor zorgt dat de aanslag oplost en verdwijnt, en aderen zich herstellen. Vriendlief wilde dat ook heel graag eens proberen toen hij dat hoorde, ook omdat hij altijd veel vlees heeft gegeten, dus sindsdien letten we wel wat meer op de vetten die we gebruiken.
Ik ben vooral heel benieuwd naar die nieuwe docu, waar ze dit dus ook weer gaan onderzoeken bij een groep mensen.


?
