Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
KarinvdM schreef:Waarom? Het is goedkoop en zal dat ook wel blijven.
Maar ik gebruik quaker.
Kieffer schreef:Ik schil altijd een appel en snijd hem in blokjes. Dit zet ik op het vuur in een pannetje met een laagje water en een flinke snuf kaneel. Met de deksel op het pannetje laat ik dit even koken zodat de appelblokjes zacht worden. Vervolgens de rest van het water erbij (of melk als je dat gebruikt, dan wel de melk even opwarmen) en als dat kookt doe je de havermout en evt rozijntjes, lijnzaad, etc. erbij. Op laag vuur een paar minuutjes door laten koken, af en toe roeren en als het te dik is nog wat vocht erbij. Vervolgens vuur uit, pap in een bord of schaaltje doen, nog even laten staan, doorroeren en opeten. Ik doe er voor de smaak altijd nog een scheutje roosvicee in. Voor mij echt het lekkerste recept tot nu toe