Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
. Heb er echt om staan janken toen, toch maar weer overgegaan naar poedersuiker
.
Rinske schreef:Ik trek hem met crisco altijd kapot. Heb er echt om staan janken toen, toch maar weer overgegaan naar poedersuiker
.
. Ik kan geen link plaatsen, want mijn laptop crasht bij filmpjes en youtube
.
. Ben wel benieuwd hoe het met Satin Ice zal gaan
.
)
.
), maar van een paar dingen wist ik het echt nog niet, dus was wel heel leuk om uit te pakken
)
garny95 schreef:even een praktische vraag: ik heb veel te veel op smaak gemaakte botercreme over, hoe lang houd ik die goed in de koelkast of in de vriezer ? Hoe zit dat met gele room ? Niet dat ik dat nu heb maar voor in de toekomst, mocht ik overhouden..
had ik maar even eerder in dit topic gekeken, die zakken van piet vind ik geweldig...
.
. Daarom durfde ik voor bijvoorbeeld mijn caphoezen ook niet meer reclame te maken dan alleen wat advertenties op Bokt.