Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
thanks!
Saskiaa_ schreef:Van boter naar de bodem zakken heb ik ook nog nooit gehoord.. Ik smelt de boter altijd voor ik het door het cakebeslag doe. Die cake mislukt nooit en ook geen geklooi met klonten boter die er niet goed door willen ; ideaal!
roomboter word super zacht. Dus ik ben bang dat het anders mislukt?
heb een nieuwe mixer gekregen voor mijn verjaardag, hij is echt goeeed! Waar mijn oude mixertje stotterde en sputterde in bisccuitdeeg, vliegt dees erdoorheen 
) en na een cake, cupcakes en een appeltaart (allemaal gelukt overigens
) wil ik nu koekjes gaan bakken.
Zolang het maar zoet is 
)
.
iemand die me kan helpen bij de volgende vraag:BelgenGek schreef:inzakkende biscuit kan je maar op 1 manier voorkomen,
de temperatuur opvoeren tijdens het bakken !
bak eerst 15 minuten op 150 graden en de resterende tijd op 170 graden.
Als je biscuit inzakt is hij nog niet goed gaar,
een gaar biscuit voelt stevig aan als je bovenop duwt.