Weet je nog wel wat je er als vulling in had gedaan?

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
IngridB schreef:sundance11 schreef:ik vind zelf de vulling mascarpone, met verse aardbeien en witte stukjes chocola erg lekker.
Hoe doe je dat dan? Verse aardbeien en de stukjes witte chocolade gewoon tussen de cake/biscuit?
Esgaroth schreef:Die met dat fruit was idd van mij.
Zo is ie aangesneden en omgevallen:
Lindas2 schreef:Heb ook weleens een fruittaart gemaakt:![]()
Helaas geen foto van de vulling omdat de taart voor iemand anders was
Kinke schreef:verrast wordt ze sowieso wel
Beetje lastig voor ons om iets te bedenken voor iemand die we niet kennen
Ik vind zelf de stijl van Peggy Porschen schitterend, misschien is het iets ter inspiratie?
http://www.peggyporschen.com/weddings/Miniature.asp