Weet je nog wel wat je er als vulling in had gedaan?
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

IngridB schreef:sundance11 schreef:ik vind zelf de vulling mascarpone, met verse aardbeien en witte stukjes chocola erg lekker.
Hoe doe je dat dan? Verse aardbeien en de stukjes witte chocolade gewoon tussen de cake/biscuit?
. Misschien iemand ideeen?
Esgaroth schreef:Die met dat fruit was idd van mij.
Zo is ie aangesneden en omgevallen:
Lindas2 schreef:Heb ook weleens een fruittaart gemaakt:![]()
Helaas geen foto van de vulling omdat de taart voor iemand anders was
. Dus maak hem sowieso van fondant. Ze is eigenlijk enthousiast van alles wat ze tot nu toe gezien heeft en ze wil verrast worden.. tja 

is er echt alleen maar recepten voor rolfondant met glycerine
wou het eerst even zelf proberen en anders maar kopenKinke schreef:verrast wordt ze sowieso wel
Beetje lastig voor ons om iets te bedenken voor iemand die we niet kennen
Ik vind zelf de stijl van Peggy Porschen schitterend, misschien is het iets ter inspiratie?
http://www.peggyporschen.com/weddings/Miniature.asp