poes schreef:Ik vind het niet per se meer werk of meer afwas dan wat ik normaal kookte.
Nee voor mij ook niet eigenlijk, ik kook best uitgebreid als ik zelf wat moet verzinnen. Of een traybake, dat scheelt wel enorm in de afwas
Plukje schreef:Wij bewaren alle recepten van de maaltijden die we geslaagd vonden en maken deze nog regelmatig met zelf gekochte ingrediënten. Echt heerlijk om hierdoor altijd inspiratie te hebben.
Dan nog moet ik elke dag verzinnen wat er op tafel moet komen. Ik wil het best maken maar ik wil er niet over na moeten denken
Gewoon 5 dingen kiezen, soepje erbij en dan nog voor 1 dag iets verzinnen. Dat is vaak barbecue aan of een patatje, of we eten bij m'n schoonouders.Daarbij kom ik als het even kan niet in de supermarkt, die prikkels trek ik ontzettend slecht. De rest van de boodschappen laat ik door Picnic bezorgen.
. Dus dat snap ik heel goed, ik zou ook niet weten waar ik zou moeten beginnen in zo’n winkel. 
Of dat er wat ontbrak. Dat was bij Marley Spoon wel een stuk erger dan bij Hello Fresh, daar zijn we heel snel mee gekapt. Zulke vage gerechten ook allemaal.

Hij was sowieso 1,5 uur te laat, wat nog niet eerder was gebeurd bij Hellofresh. Maar ik werk thuis dus geen probleem.