Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
...
) misschien de nieuwe scheuten toch maar verwijderen? Of ligt het aan de zuurgraat van de bodem of te weinig bemest? Er zitten geen beestjes in/op of onder... 

) en de andijvie zou ook al kunnen... 

Ik dacht dat ik ook rode bietjes had, maar het is bladbiet
Nooit van gehoord, ook maar eens kijken wat ik daarmee kan doen 

Eentje heeft m'n moeder al opgegeten
De andere twee liggen in de ijskast. Ze begonnen uit te springen. Vanavond ovenschotel met bloemkool
En de andere krop doe ik invriezen.
Echt heerlijk! En dik ook! 
kynshiri schreef:is bladbiet hetzelfde als snijbiet of warmoes? want in dat geval kan je dat net als spinazie maken en jonge blaadjes zijn ook rauw lekker onder een salade

Scheurt zo.
Wie van jullie kent recepten waarin bladmoes verwerkt is? Bladmoes is familie van spinazie qua bereiding.
Het blad blijft doorgroeien, zo erg dat je er bijna van moet blijven eten