Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly


Champignons, ui, sambal, watefferjoelijk 
Daar kun je eindeloos in varieren, dat is zo leuk aan koken, dat je je creativiteit erin kwijt kunt, naar je eigen smaak.
Dus vandaar de vraag hoe jullie het maken dan kan ik daar weer inspiratie uit op doen
Blauwschimmel was ik dus nooit zelf opgekomen


. Voor straks heb ik nog 3 gekookte eitjes, rauwe ham en 60 gr 20+ kaas bij me. Niet al te veel dus als je bedenkt dat ik pas om 20u thuis ben.
hoe is het met je kleine ? Bevalt het moederschap ?
, ik kan geen sla meer zien ondertussen 
maar goed, ik zoek me suf naar allerlei variaties

daffodil schreef:Hahahaha, dat doet me denken aan toen ik net op mezelf woonde en hysterisch bloedverziekend nijdig mijn moeder belde omdat mijn andijviestamppot er niet uitzag.....ze liet me opnoemen wat ik er dan in had dus ik: Nou kaas, andijvie, spekjes.....waarop zij zegt ja en de aardappelen dan? Nou die had ik dus niet eens in huis
Haha Daf, sukkel!!