Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Dorus schreef:Die van 3mm of die van 13mm? Met die van 13mm kan ik natuurlijk optische meer hoogte creeren, maar dan moet ik ze wel op die precieze omvang weten te bakken en afsmeren.
Ik kon trouwens geen boards van 10cm doorsnee vinden. Zijn die er niet? Daar moet ik dan nog iets anders op verzinnen. Temeer die laag wsl in de vriezer beland voor een jaar en het dan wel handig is als die fatsoenlijk van de stapel af gehaald kan worden.
Ik kan wsl wel op locatie stapelen, maar hij zal daar intern toch nog een keer verplaatst moeten worden. We hebben nl. eerst de plechtigheid en daarna wordt de taart pas aangesneden. In de tussentijd verblijft de taart daar in de koeling, hij zal dus nog van de koeling naar de zaal gebracht moeten worden. Lange tijd buiten de koeling laten staan zal niet lukken ivm de vulling.