Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly



Ik hou me niet 100% aan het recept, dat zal ook wel iets doen. Ik gooi er meer gember in, meer linzen en minder spinazie (volgens mij zat er eerder ook echt minder spinazie bij). 
Bellatrix schreef:Ik had de kippenpastei met prei en champignons maar ik had niet op de bereidingstijd gelet. Kostte mij 55 min.
Dat doe ik dus niet meer.
de anderen moeten dan max. Een half uurtje duren.turtlelito schreef:Ik ben stille meelezer in dit topic, maar naar aanleiding van de opmerkingen over de dahl: dit stond onlangs op Facebook:
[ [url=m/VN2Pa5.png]Afbeelding[/url] ]
Lijkt dus niet voor iedereen een verbetering te zijn.
Ik maakte hem altijd al op de dikte die ik zelf lekker vind. Maar dus inderdaad meer spinazie. Ik heb er 200 van de 300 gram ongeveer in gemikt, anders was het meer spinazie dan wat anders.
