Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly





!!! ) en tiramisu (dus mascarpone) en het biscuit heb ik wat scheutiger getrempeerd met koffie/tia maria, is een erg lekkere combi, iedereen is tot nu toe fan


is erg veel werk en de taart is in het zelfde weekend als de bruidsbeurs dat ik ook 7 andere taarten af moet hebben..

Jaime_ schreef:Nou ze hebben de volgende smaken doorgegeven:
Banketbakkersroom, Botercreme vanille, creme brulee, Champagnecreme, Citroenkwarkmousse, sinaasappelcreme of mousse, slagroom
Dus daar ga ik iets uit proberen te combineren
Maar in de link had ze gewoon drie lagen gesneden en toen die ene uitgesneden toch? Ik hol hem dan gewoon uit
Dus 1x snijden.. (plus evt extra voor de andere lagen dus) 
) 
)
Nou ja hopelijk smaakt 'ie wel lekker

en mn moeder kwam toen op het idee om XL witte hagelslag op de zijkant te doen ipv de basketweave, ze had niet het idee dat dat dit keer zou lukken, omdat de taart niet 100% recht was, en we niet zoveel tijd hadden om eerst nog de taart in de koelkast te laten staan om als het wat steviger was, er nog een laag overheen te doen (die basketweave) . Waarschijnlijk zou dat ook net iets té zoet zijn, 2 lagen suiker.
loesje688 schreef:Hoi hoi,
ik kijk al een tijdje mee met jullie baksels, en heb net m'n eerste taart afgemaakt.
Het probleem is alleen dat alle fondant gesmolten was![]()
Ik heb vrijdag de taart gemaakt en in de koelkast bewaard, en vanochtend wilde ik alleen de laatste dingetjes afwerken.
Ik heb rolfondant gebruikt, kan het zijn dat de koelkast te vochtiog is van binnen? Of heb ik te vochtige vulling gebruikt (banketbakkersroom, dus dat was wel een stuk natter dan slagroom oid)
Nu heb ik dus een mislukte taart en bezoek staat straks voor de deurNou ja hopelijk smaakt 'ie wel lekker