
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Jaime_ schreef:Nou ze hebben de volgende smaken doorgegeven:
Banketbakkersroom, Botercreme vanille, creme brulee, Champagnecreme, Citroenkwarkmousse, sinaasappelcreme of mousse, slagroom
Dus daar ga ik iets uit proberen te combineren
loesje688 schreef:Hoi hoi,
ik kijk al een tijdje mee met jullie baksels, en heb net m'n eerste taart afgemaakt.
Het probleem is alleen dat alle fondant gesmolten was![]()
Ik heb vrijdag de taart gemaakt en in de koelkast bewaard, en vanochtend wilde ik alleen de laatste dingetjes afwerken.
Ik heb rolfondant gebruikt, kan het zijn dat de koelkast te vochtiog is van binnen? Of heb ik te vochtige vulling gebruikt (banketbakkersroom, dus dat was wel een stuk natter dan slagroom oid)
Nu heb ik dus een mislukte taart en bezoek staat straks voor de deurNou ja hopelijk smaakt 'ie wel lekker