MamaMiesje schreef:You can never have too much chocolate
Oh jawel, en ik weet uit ervaring hoe ziek je daarvan kan worden


Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Katja schreef:Wat ik ergens gelezen heb is dat het biscuit krimpt als het gaar is dus dat je het exact op het moment dat het weer iets van de rand komt uit de oven moet halen. Als je een rand van een centimeter hebt zou het dus te lang in de oven staan volgens dat verhaal maar of dat ook zo is..?
MamaMiesje schreef:*Bedenkt zich dat het misschien nog wel handig is om een lijstje van Bokkers die in opdracht werken in de OP te plaatsen*
MamaMiesje schreef:astriidj schreef:Ik heb het gisteren ook gemist. Kan het vanavond hopelijk wel kijken. Het is er toch gewoon iedere werkdag op?
Maar alleen op de de "Travel&Living" versie van Discovery toch?
@Mayo:
Hmmmmmm...ik wil ook wel komen proeven