Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly





NieneWiep schreef:annehoe schreef:heej, mooie begin post.
mis alleen een uitgebreide ingredienten lijst:P
aangezien dit ook nogal eens gevraagt word.
verder erg mooi en duidelijk met die plaatjes
Ingredienten van wat? De cake zelf? De vullingen?
)annehoe schreef:na de cake zelf is neit nodig dat weet iedereen wel. (hoop ik)
maar meer kleine recepten bv hoe jij die botercreme maakt, recpeten voor andere vullingen zoals die aarbeien geletine mix..
meer kleine dingen..
verder ziet het er super uit lekker overzichtelijk
Dat is gewoon kant en klaar in een blikje in de supermarkt als je dat bedoelt. 

dat lijkt me lekker
Alleen dan wat voor vulling er bij ?

NieneWiep schreef:Ja hoor, dat kan. Als vullen is kersenvlaaivulling lekker, of slagroom, of ganache, chocolade mousse, of witte chocolade mousse.
gelukkig ga ik het zelf niet eten (lust geen marsepein, en wil geen fodant gebruiken...dan zal ik wel lusten maar is zo dik makend
dus de vulling maakt eigelijk ook niks uit
zal eens vragen wat vriendje lief lekker vind
iemand maakte een taart en die leek echt mega mega erg op een echte baby
.
. Moet mezelf alleen inhouden het niet al op te eten
.
. Ik heb al foto's van de marsepein, maar ik zal straks alles tegelijk even uploaden
.
.
.
Toen ik dit topic ontdekte,en alles had gelezen, droomde ik 's nachts
. Ik heb precies gedaan wat op de verpakking staat, lang genoeg gemixt enzo, maar het rijst niet goed. Alles was ook goed op kamertemperatuur. Hmm, dalijk maar weer even naar de supermarkt
. Worden dure taartjes zo
.
. Poging 2 van cake 1 zit nu in de oven
.