Majabeestje schreef:Even heel iets anders he.. Kan je ook sushi maken zonder vis? Ik ben allergisch voor vis, maar ik vind die sushi er altijd zo gezellig uitzien..
Jaaa zeker
Met komkommer, avocado (superlekker!) of rettich zie je bij sushi restaurants vaak. Als je ze zelf maakt kan je ze natuurlijk vullen met wat je maar lekker vindt: asparge, paprika, tofu/tempeh, zoete aardappel, and so on! Ook lekker om sommige rolletjes met sesamzaadjes te doen. Daarbij verkoopt de toko bijvoorbeeld tofu-envelopjes die je kunt vullen met de sushirijst (en evt groenten), ook heel lekker, en zeewiersalade in de diepvries.


) dus krieltjes, aubergine, ui en cherrytomaatjes uit de oven met knoflook en rozemarijn. Heel makkelijk te maken, letterlijk minder dan vijf minuten werk, en dan alleen maar op de oven te hoeven wachten 

alleen ik kan hier geen fotos plaatsen als ik op foto druk staatt er deze actie kann door geen enkele app uitgevoerd worden