Gister: Gebowlt En Daarna Lekker Gegrilld En Lekker Ijsje toe En Toen Weer Gebowlt Vandaag: Andijvie, Aardappels Met Jus, Balgehakt En Komkommersalade
Zaterdag: chinese noedels, met courgette, kip en eiernoedelsZondag: uiteten bij de mexicaanVandaag: ik denk een broccolie/bladerdeeg ovenschotel, maar ik weet het nog niet zeker..heb niet zon zin om kip te snijden....en duurt ook wel lang!
Aardappelen, kipsate en boontjes,... maar ik ben zo beroerd als een hond dus heb eigenlijk niet zo'n zin om eraan te gaan beginnen
Courgettefrittata met pecorino (valt het op dat ik erg van pecorino hou? ), rucola en een beetje stokbrood.
Pasta della California (uit Veganomicon!)Dat is linguine met 8! teentjes knoflook, limoen, broccoli en avocadoEn nu een stuk watermeloen