dik , rood etc...wat bleek het nou te zijn, een jicht aanval... stoppen met bubbels en cola etc en nooit meer last van gehad
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Geen idee waarom, maar met de stevia die ik heb, krijgt mijn baksel zo'n ranzige chemische smaak
Ik zal er wel iets verkeerds mee doen, maar ik volg de verhoudingen volgens de verpakking en nog gaat het mis. 

)
Die hebben we hier, weet niet of ze dat ook in Belge hebben?
Overigens kun je de boter ook vervangen door magere kwark. Gaat het wel ietsie anders van smaken
maar is wel oké.
ingrediënten: havermout, kokos, quinoavlokken, zoete kaneel (gepelde hennepzaadjes? staat op de verpakking), pompoenpitten, verschillende soorten zaden, amandelen, hazelnoten, walnoten, cranberries en rozijntjes. Zeeer benieuwd of dit lekker gaat zijn