
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Francinee schreef:Ik maak het niet echt volgens 'de regels' klaar volgensmij haha. Eerst at ik altijd de gewone havermout van Quaker maar nu eet ik vooral die Express Oats, en dan in de smaak kaneel. Is wel iets minder gezond dan de normale maarja ik vind het lekkerder hahaOp het pak staat iets van 2 minuten in de magnetron maar ik vind het dan echt nog te dun, weet niet of het aan mijn magnetron ligt? Ook kan ik het niet zomaar 2 minuten achter elkaar in de magnetron zetten want dan gaat het helemaal spetteren en zit de hele magnetron onder
Misschien moet ik de magnetron dan op minder Watt zetten eigenlijk... haha. Maargoed daarna moet het altijd heel lang afkoelen omdat het zo lang in de magnetron is geweest
dan wordt het wel lekker dik. Meestal doe ik er ook nog een beetje vanille yoghurt doorheen
. Ik zag gister ook dat ze een nieuwe smaak hadden van die Express Oats, namelijk Golden Syrup. Die heb ik vanochtend geprobeerd en die was ook lekker!