Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
_Mara_ schreef:@Dispar_Vulgo: cooool, die moet ik ook nog een keer bakken! Ik heb al wel verschillende mensen gehoord die moeite hadden met die vulling inderdaad, dus ik ga eerst goed onderzoek doen naar de juiste chocoladevulling voordat ik een chocoladehuis heb.
Lidewijke schreef:Valt niet echt onder 'bakken', maar was hem tegengekomen op internet en móest het eens proberen:
http://livelovepasta.com/2011/05/nutella-mug-cake/
En is idd geslaagd, alleen met een heel ei smaakte die iets te fel naar ei, met een half ei was't perfect!
Dispar_Vulgo schreef:_Mara_ schreef:@Dispar_Vulgo: cooool, die moet ik ook nog een keer bakken! Ik heb al wel verschillende mensen gehoord die moeite hadden met die vulling inderdaad, dus ik ga eerst goed onderzoek doen naar de juiste chocoladevulling voordat ik een chocoladehuis heb.
Het komt door het recept wat ik gebruikte(van Smulweb.nl)
Daar moest je de chocola (400 gram) met 250 ml opgeklopte slagroom mengen. Daardoor word het nooit echt hard. Ik had een restje chocola nachtje in de vriezer gedaan en toen had ik pas chocopasta-substantie.
Dus lijkt mij beter om minder slagroom te gebruiken.
Of een diepe kom onder je taart te zetten